Çamlıca Ortaokulu

Vizyon: Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Biz, Çamlıca İlköğretim Okulu Olarak ; Atatürk İlkelerinin Işığında , Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli Ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli, Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş, kendine güvenen 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına ,Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Öğrenci Yetiştirmek İçin Varız.

Başarılar: 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında 2 öğrencimiz Fen Lisesi, 4 Öğrencimiz Anadolu ÖĞretmen Lisesi, 6 Öğrencimiz Anadolu Lisesi, 1 Öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesi ve 3 Öğrencimizde Anadolu Meslek Lisesini kazanmıştır.

Saatler: 09.00 - 15.10
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://camlicaoo.meb.k12.tr

Adres - Çamlıca Köyü DOMANİÇKÜTAHYA

Yerleşim Yeri - Çamlıca Köyü Domaniç - KÜTAHYA

Adres - Çamlıca Köyü DOMANİÇKÜTAHYA

Ulaşım Karayolu. Ulaşım sıkıntısı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklığı 80 km. İlçeye uzaklığı 8 km dir.